PARTY WITH THE A-TEAM!


TONIGHT IM UNSTOPPABLE!


BUTTERFLY MAKEUP


Så jag lät Ellen gå lös med sminket...
Hon lät väldigt övertygande när hon sa att hon skulle göra en vacker fjäril och ja tyckte att det kude ju vara kul:)

Idag har vi också tagit oss en stros och kikat lite butiker och jag har hittat JACKAN jag vill ha på mig imorgon! Nu måste jag bara lista ut hur jag ska hinna skaffa den för det är fullt ös här. Ikväll ska jag också försöka ta mig tid att åka en sväng till stan och hitta något som jag kan ha till JACKAN:) haha
Ellen vill göra min makeup imorgon men jag har sagt att jag ska tänka på saken...


Jag blev också presenterad för frozen yoghurt idag OH MY!!!
IDA DU KOMMER DÖ!!!
Man får en skål (det påminner om lösgodis varianten) så finns det alla dessa spakar med olika smaker vanilj, mango, kiwi, choklad, blåbär, jordgubb och massa mer.. så får man fylla så mycket man vill i sin skål och sedan så finna det massa färska frukter man får skeva på ocg massa godis och nötter och och och alla olika strössel! så väger man det bara och payup!
Det blir första stoppet när du kommer hit Ida! jag lovar!


Pricess VS. Nitro Curcus

Så vi sitter och kollar Notro Cursus:)
Ellen och Ava är extremt in to it! men dom tror fortfarande att det är "acting on TV" och inte på riktigt, så de e ju bra. Så nu sitter vi och försöker lista ut om vår princess hairsalong är roligare än att ta våra cyklar ut på en dirttur! Jag hoppas på cykling, behöver bränna av lite kalkonmiddag...


Hey we are still girls! we need our makeup!;)


Vi är lite trötta idag...


Ja det tar på krafterna att fira jul. Ellen vill inte vakna idag och jag förstår henne, hade varit väldigt skönt att ligga kvar i sängen iag och inte göra något alls...
Men lite scrapbooking kör vi på eftersom jag och Ava fick sjukt mycket material i julklapp!
Och ikväll blir det THAI!:) för vi är för lata för att laga mat...


Back In Cyberworld



Så då har vi lämnat Old Winery och Castle road bakom oss och återvänt till cybervärlden, som jag har saknat den. Man tänker nog inte på det men när man är utom räckhåll till internet så blir det lite segt efter ett tag. Jag har lästa massa och verkligen slappat men efter ett tag så kryper det i varenda kroppsdel och jag tror inte att det hade varit kul för den övriga familjen om jag skulle bli tvungen att stanna en dag till, detta var lagon:)
På vägen hem hann jag knäppa av några foton av den fina världen som jag har tillbringat denna julen i, en blandning av toscana, frankrikes vingårdar och Irland? vill låta värsta världsvan men jag har inte en susning.. går efter vad jag sett på film.
Huset som Grandy bor i påminner jättemycket om det huset som hon mamman bor i i den filmen då hon har en affär med sin omgifta exman och hon röker på med sin date när hon ska på sin sons college examensfest... Ida vet säkert vilken jag menar.
har en inspelning från grodornas lilla körsång som jag somnade till varje natt, kändes som 2 miljoner grodor som sjöng julsånger för mig, var lite nervös att dom skulle invadera huset men
tack o lov så höll dom sig borta!
På trappan när vi kom tillbaka låg min efterlängtade julklapp från sverige!! som jag blev glad! En jättefin tunika som jag först inte kunde fatta att mamma lyckats lista ut att jag ville ha för ja trodde helt säkert att det var ngt som jag hittat här nere.. tog ett tag innan jag hann ikapp och vakna till liv att jag faktiskt hittat den dagen innan jag åkte:) LE OCH LANDA ÄR BRA SKIT!

Åh gissa vad jag firade med för smaskigt istället för kalkon!?!?!?
En hot dog på IKEA för 50cent:):) den satt bra fint den!


Från Secret Santa & Marc Jacobs


När vi var påväg hem kom jag på att jag inte fotat ngt, så några snabba från bilen fick det bli.. Men Josse! dessa vinträd växtre kilometervis ÖVERALLT!


Lite skrynklig men de ska nog gå att ordnas:)
Nu blir det måndagskaffe! eller en burgare kanske?


Christmas In Omaha!

Sitter här med Bea på ett litet starbucks i den lilla westernliknande "byn" Omaha och sippar på en Hot Chocolate. Internet är inte aktivt i grandys hus så nu har vi bänkat oss här för att uppdatera och skicka mail och se vad vi har missat över julhelgen. Imorgon bär det av tillbaka till cybervärlden:)

Så vi packa in oss i bilen i fredags förmiddag och körde hit upp till Beas pappa där vi har spenderat hela julhelgen tillsammans med Halley och Taetae, Beas systrar och Ben. Ben gav mig den mest shockande julklapp och jag har kollat mig extra många gånger i spegeln denna helgen pga av det...

Så fredag startade vi med GLÖGG! det hade dom fixat för min skull, men oj vad alkohol det var i den;) haha. Sedan blev det  kalkon til middag och "Trifel" till efterrätt. En liknande kaka med massa frukt  och grädde tillsammans med ngon alkoholdring som ja inte minns va den hette.. men gott var det:)
Det var tidig läggdags för vi var tvugna att somna innan tmten kom och la alla presenter under granen.
Lördag mogon hade vi svenska pannkakor! och sedan blev det presentöppning 2 the max!! vi höll nog på i 1.5 timma innan alla rosetter och tejbitar var lossade. 
Lördag middag var det Ben som bjöd på.. en rykande kinesisk rätt med massa olika goda och mindre goda rätter att prova på. Han var en väldigt bra kock och bjöd på massa intresanta hopmix.
OCH så har vi söndag: Det har varit en lathelg kan jag helt klart säga så idag tog vi en liten stros runt stället och fick i oss lite frisk luft och nu ska vi sanart bege oss hem igen för middag, jag hoppas nåt så in i bomben att de inte är kalkon! har förätit mig på det och om jag ska vara ärlig så är det unte ritktigt min absoluta favorit matrtt, jag föredrar mammas julmat:)

Här har ni en bildbomb med lite av det goda från denna helgen:)

Den röda stolen framför gigantiska brasan blev min favorit, här har jag spenderat massa tid denna helgen och läst, läst, sovit och eldat allt presentpapper:)


Lite av de ja gilla mäst i Grandys hus, så om ni frågar mig nu och jag har varit och kollat in några museum mamma och pappa så blir svaret JA "Grandy G's Hostorical House"


Här lägger maninte paketen under granen utan i en cirkel ca en meter
ifrån granen som en krans typ.. hmm

Lite av vad jag fick:)
Mach Jacobs armband
Skinny Bitch calendar 2011 -sjukt rolig!
Läderplånbok från Ava
Lysyl i alla olika sorter (6st) från Ellen
Skrapbook, stickers, papper och annat tillbehör från Bea
choklad från alla världens hörn eftersom alla syskor reser hela tien:)
Te från vietnamn och en väska (kom inte med på bild)
Presentkort på forever21 från Bea
Swarovskiörhängen från Ben!!! WOW!
Nu förstår ni varför ja har stannat till vid spegeln varje gång;)

Nu är Ellen otålig så jag måste packa ihop så vi kan åka tillbaka och käka (vad som helst utom kalkon) Imorgon är jag tillbaka så då blir det mer update:) Happy Christmas homies! hoppas ni har haft det bra!
LOVE


20101223

Vilken kakdeg!
Älskar den! Helt otrolig! UNDERBAR!
Idag var det bakning som gällde på schemat, sjukt god smet! Fem stycken stackars degkakor fick inte plats på plåten så vi var helt enkelt tvingade att äta dom obakade, sedan "råkade" jag hitta några som hade "bumps and bruises" och helt enkeld inte var ugnredo så dom fick åka ner dom med:)

Idag bjöds det även på ett underbart väder så vi tog en stros runt gatan och fick lite solstrålar gassande över oss, härligt! Och nu har jag just återvänt från en väl behövlig hot cokolate från starbuks med alexandra. hon är så rolig så man har skrattkramp varje gång efer att vi har hängt.. jag tog också fel på min bil när vi skulle hem (hade tankarna på något annat som just passerat oss) så jag stog och försökte trycka in min nyckel i en främmande bildörr när Alexandra började tjuta av skratt för hon fatta att jag inte fatta att kag stog och försökte låsa upp en annan bil.. vilket jag inte fatta och börja skratta och liksom "hey what are we laughting about?!"
ETT BRA AVSLUT PÅ EN BRA DAG:)


Spana in min nya nagel;)






Sötbollen med sin eyeboll stämpel på näsan


Primaballerina!


 


OH MY... AAS!

Jag vill han en simring! Jag har så ont i min rumpa så det är INSANE!!!
Men vilken morgon detta är! Ava och jag sitter på verandan och njuter av den stekande solen denna underbara morgon! skulle gissa på 14 grader typ, inte helt fel:) om ni skulle fråga om ja vill komma hem så skulle det enbart vara för att det är jul imorgon och jag känner ett otroligt sug efter mammas julkorv men snön lockar inte det minsta! haha

Idag är det playdate som gäller! vi ska göra julgodis a la americano..
Släng i lite vatten och olja i en skål ihop med en färdig kakmixblandning och blanda, simsallabin och vi har en kaksmet!

Men först ska jag njuta lite av solens härliga värme och svenska pepparkakor som Bea köpt till mig i smyg som jag fick till frukost idag, hon är bäst!


WHAT DID YOU DO LAST NIGHT...

Det är jullov och vi har helt klart fullt upp jag och mina små töser!
Man har klockslag som ska följas, snacktime, lunchtime, naptime, bathtime,
dinnertime, tititime och så vidare...
Idag drog vi ut på en "liten cykeltur" vilket slutade med en extrem (för en tjej på 4år och en på 10år är det extremt) dirt liknande survivor äventyr. Vi sycklade ner till havet och leta eftre roliga saker som spolats upp på stranden och på vägen hem frågade Ava mig m jag vill köra den "tråkiga, lugna, vanliga" vägen hem eller om jag vill köra den "extrema, spännande, vackra, läskiga" vägen...
Hmm undra vad jag ska välja..
Ellen har en cykel som inte har något framhjul utan hon sitter fast bakom min cykel eftresom hon inte riktigt har lärt sig cykla på egen hand ännu (psst hon ska få en egen cykel i julklapp) 
Längst kusten går den en smal lerig stig med vattenpölar, gropar, stenar, lite rötter och annat kul. Så vi tog den vägen.. fy! vad! roligt! och oj vad smuttsiga vi blev!!! Ellen flög av cykeln en gång men hon klaga inte speciellt mycket över det. två timmar var vi ute... jag lovar att min kropp kommer säga ifrån imorgon men detta ska vi göra igen! Ava tycket att dettta var det bästa hon har gjort på länge:) 

Imorgon kommer Alexandra och Louren över på playdate och vi ska baka julkakor!

Och här har vi lite som blev innhandlat från min extremt trevliga söndag! 


 


YOU GOTTA LOVE H&M




Något som jag helt klart ska kolla in nästa gång ja sätter min fot på Powell perrongen är dessa
sjuka brallor från H&M och denna skarfen! give me!


My first Christmas card!


Detta lyser upp hela min dag!
Tack så jättemycket Paulina:)
xoxo


Merry Xmas Stina XOXO Secret Santa



Jag hade en så bra dag igår!
Först var det lunch på Hobnob med alla aupairer i området, vldigt trevligt!
Eftre det tog jag med mig Alexandra och Xime hem till mig
så baka vi kakor ihop med Bea och Ava:)
Sedan bar det av mot city för shopping med dessa otroligt roliga brudar, och Lisa som vi mötte
upp som bor mitt i centrum också. Det var mycket skratt och idag har jag träningsverk i hela magen.
Ett par julklappar blev det så nu längter jag till den 25, känns wierd men det är en erfarenhet:)

Nu sitter jag uppfluffad i soffan här med mina små tjejer och kollar madagaskar 2 och sedan ska vi vidare till parken för lek och snacks! denna veckan är det jullov så vi försöker planera in en massa aktiviteter:)

Love


When past comes crawling back to you

Sitter och lyssnar på "hottest hits" och massa "förr i tiden" låtar spelas.
Ni vet när man inte har hört en låt på så länge så man har glömt att den finns..
3 Doors down och lifehouse spelas här och jag får flashback från tiden då man va moppegammal och (jag kommer låta som en pojke nu men..) man inte brydde sig om annat än att moppen skulle gå fort och mp3:n spela alla dessa goa låtar under hjälmen och man inte tänkte på ngt annat än hur gött det var när den varma sommaren sken på en när man var dum nog och bara körde omkring í mjukisbuxor och t-shirt. Bra tid det!


2010/2006
Spelar ingen roll, fortfarande samma skitunge;)


Nu ska jag hämta Alexandra så ska vi käka på Hobnob! och sedan spendera några $$$


So we did the tree:)

Nu har vi precis pyntat klart granen, å den blev snygg allt! Det har varit en trevlig dag, vi gick ut och käka en god lunch på Beatrix favorit suchi resturang (jag åt biff)
Sedan blev det lite julshopping och planera morgondagen vilket kommer innehålla mitt första Ap möte. Vi ska käka på ngn resturang och jag ska få träffa alla brudarna! sedan blir det julfest i city eller shopping,
jag har som vanligt inte bstämt mig för vad jag vill göra...






toesucker...

God morgon svennar!
God natt stina:)
LOVE


LO greasy food kick ass workout shopping VE

Gårdagen: Lunch downtown med Beatrix, jag fick också spana in hennes jobb och blev utbjuden på dejt av en arbetskompis till henne;)
Hann med lite shopping innan jag återvände för att plocka upp Ava och Ellen. Ett par skinnshorts!
Till middag gjorde jag och Ellen hamburgare, hon var helt exstas när jag lät henne blanda
köttfärsen med händerna och riktigt gägga:)
påminde om när jag och mamma gör julkorv och jag får köra ner händerna i den
enorma gryta och verkligen kladda omkring!
Efter middagen så plocka jag uppp Ale för en kvällskaffe (hot chocolate för mig) på Starbucks och vi planerade även en vad jag tror det kommer bli, underbar nyårsafton!




Jag hitta också pärlorna som jag letade efter igår för att göra armband,
kanske aningen hårda ord men det var det jag kände för..

Idag ska jag köra på en kick ass workout för att sedan ikväll köpa en riktigt flötig måltid och bulla ner mig i sängen och lata mig. Men innan det blir ngt flötigt ska jag in till stan med Ale och spana lite, eller så gör jag det imorgon istället... eller idag... mjäää jag har beslutsångest!


Dance show, Assembling, Caroling

Trodde jag aldrig skulle råka ut för detta men mitt schema har varit så
packat så jag har inte hunnit kriva, och jag har saknat det! hmm ngt är fel på mig..
Onsdag hade Ellen sin dansavslutning och då braka dom till med en julshow! så små och söta flickor och pojkar! Ellen har visat sina favoritsteg för mig här hemma och många av dom påminde om när Ida river loss i köket;) haha!

Igår hade Ellen en assembling där alla i preeschool sjöng julsånger för föräldrar och syskon och på kvällen var det Caroling! Alla föräldrar och barn samlades på skolan och tågade sedan vidare till "crazylightningstreet" och vandra från hus till hus och sjöng julsånger. Detta är tydligen en tradition och det finns en gata här som är EXTREMA med att pynta sina hus och trädgårdar, och bor man på gatan så måste man pynta upp sitt hus så varje jul enligt ngt avtal hörde jag.. hmm


Men det är bra mysigt allt!













Nu ska jag ta Bart downtown för att ta en lunch med Beatrix och kolla runt lite efter julklappar:)

LÖVE


Som jag har väntat!

Precis när jag sa hejdå till mamma pappa och Ida på skypen så hörde jag brevbäraren
utanför och hur han försökte trycka ner ett stort någonting och det lilla postfacket:)
så fort han gått kasta jag mig ut,
antingen skulle det vara mitt brev från sverige eller Ava's spel som vi också väntar på...


WEEI!!!



Nu ska jag ut och köpa mig en Hollywood svallockis:) Ses!


Dear Santa...


Alexander Wang


love





Jaa jag äter ju inte gröt till frukost varje dag...
men jag har lärt mig äta gröna bönor:)


Say Hi to The Cat Family!

Så idag när jag skulle ladda in bilderna från kameran till datan såg jag att Ava lagt sina
tassar på kameran och hittat massa roliga ramar man kan andvända, så säg hej till familjen katt!


Miss Kitty Stina


Miss Kitty Beatrix


Miss Kitty Ava


Little Miss Kitty Ellen

Så nu har jag varit på speech med Ellen, och vi körde fel två gånger
när vi skulle där ifrån till preeschool men vi kom fram till slut:)
Nu ska jag smaska i mig min lilla måndagslyxiga snack/lunch! hihi jummy!


Jordgubbar och choklad!
LOVE


Chinesefood - Joyful Birthdaygirl - Trip to IKEA



Såå...
Idag var vi på Avas favoritresturang...
Och...
Det var intressant...

Det var en Kinaresturang and servitriserna körde runt med dessa vagnar fulla med mat som man fick välja, lite tapas liknande typ. Och jag är lite kinkig när det gäller annorlunda konsistens, mina kräkreflexer ger ifrån sig när det är ngt som är typ slemmigt och ser ut som aphjärnaliknaande bollar...
Men de fanns ett par nudlar med kött som ja fick ner så de va okej, och när ja hörde att dom beställde in kyckling blev jag glad! jag tänkte att äntligen får vi riktig mat för jag har inte ätit frukost och jag är vråålhungrig!
Ni vet när an lyfter på de fins serveringslocken och man förväntar sig ngt riktigt riktigt smarrigt under som man bara vill kasta sig över..
Smarrigt! KYCKLINFÖTTER I MARINAD!
Helt plötsligt kände jag att mina nudlar inte vill ligga på rätt plats längre

Men jag fick åka till Ikea idag också:) så nu har jag fyllt mitt förråd med choklad, ballerina, doftljus, kokkosbollar:)
Så det har varit en väldigt bra dag!


Jag invigde min nya tröja och jeans:)


Ellen och Ava tog en liten napie på väg till IKEA!
Jag diggar Ellens sovsitts/liggning/obekväma hållning


Så under tiden som jag skrev allt detta och fixa dessa bilder har jag tryckt i mig
halva ballerina peketet och chokladen, å jag börjar må illa igen...
Men denna gången har jag inget emot det ;)

LOVE



From Yesterday!

JAG ÄLSKAR SAN FRANCISCO!
Jag är så glad att jag har ett helt år på mig att utforska varenda liten gränd här
för det finns så mycke och staden är underbar!

Igår tog Ale med mig downtown för shopping, sååå kul!
Några kassar blev det allt men de är en jäkla pillande att få
allt på kort så ni får lite av det goda:)
Vi åt en underbar middag och dräglade över Betsey Johnsons sjukt snygga smycken.








Jag har en ny favourite store:) eller två...

Nu är det dags att sega sig upp för frulle, brudarna har hållt mig vaken sedan sex idag...
Idag blir det födelsedagsmiddag på Avas favoritresturand och sedan ska jag kolla
in en butik som Ale tippsade mig om:)
Jag har också fått nys om en All Star outlet... wooo
LOVE


It's Time To Spend Some Money...


Nu ligger vi alla i min säng och morgonmyser!
Idag ska det spenderas pengar! Jag ska in till city och shoppa loss like crazy! Yeah!
Ikväll ska Ava ha pyjamasparty med sin tjejkompisar för hon fyller 10, så ikväll blir det
bio, pizza och tårta:)
Jag har lovar att fixa hennes hår också så nu snart blir det fram med locktången


Strawberrys and swedish pancakes

Idag är Ellen sjuk så vi är hemma och göttar oss!
Just nu har vi bäddat ner oss i min säng och kollar barntv:)
Vi har varit i affären och bunkrat upp med nyttigheter
 äpplen  jordgubbar choklad och toblerone!

Vad Ellen håller på med nu vet jag inte riktigt, hon säger att hon leker med playdo..
sådan lekdeg man hade när man var liten..
Men jag tror hon har missat att man ska blanda det med vatten eller liknande,
fast kul har hon så jag får väl låta det gå för denna gången.
Skadan är ju redan skedd så att säga...



Ellen gör en överraskning till mig:) spännande...

Imorgon ska jag på en shoppingrunda med Ale som är från mexico!
Can't wait!!!

Love Stina


A Perfect Day

Idag har jag haft en så bra dag! körde inte fel en enda gång när jag och Ellen skulle på speech SCOORE!! Ava slutade tidigt så hon och jag hade nailsalong day, jag har köpt ett par nagelpennor som vi målade med, skitkul och ascoolt! Ellen ville ha hon med så vi fixa hennes också, fast hon bet av det mesta efter.. tror hon gilla den, hon brukar gnaga i sig de mesta..
Och nu har jag fått den skönste hårterapin någonsin! ellen och jag har kollat runt på internet och hon har kammat och kammat och pillat och killat i heela håret, Ida du kan andas ut att du slipper;) Ellen älskar det så ja kommer helt klart utnyttla detta i år!
"tina? do jo like hard orj loose?"
"tina! aj lajk it, pejfect!"
"oh se that djess!! aj jeallyl lajk that"
My New Shopping Friend!!!




Ava målade sina själv, Ellen fick lite hjälp..:)


Waiting for marabo...


Så var första måndagen över..
Å jag vet inte vad jag ska säga, ja är så trött! den nya jettisen har inte lagt sig ännu och idag har jag kört bil över hela staden, besökt chinatown med beatrix och shoppat, lekt i parken med Ellen, gjort läxor med Ava, lärt mig alla vägar jag ska köra (fast ja kommer få plugga endel karta för ja har fortfarande inte en susning om hur ja ska hitta och köra)

Jag orkar inte heller ladda över bilderna från kameran så FedEx får det bli, det passar för vad jag just nu längar efter är ett paket som innehåller en viss efterlängtad chokladaktig gåva sänt från himlen tilll mig:)
Nu blir det lite film och soooovaa...


The City

Torsdag 2/12


Torsdag började som vanligt med frukost i matsalen här...


Jennie, Amanda och Greta!


Denise och Stina!


A walk on campus...


And we are on our way!

New York City


PARSONS!


Top Of The Rock!


Amanda, stina, Denise, Greta!


And I got this!

Igår kom jag fram till San Fransisco och nu ska man på nytt ställa in sig på ny tid... familjen är jättehärlig och min säng är fantastisk!!! Ellen läste säkert tio böcker för mig igår som hon har memorerat in (hon är fyra så att hon minns alla de böckerna är något som inte jag förstår mig på) Till frukost fick ja varm choklad med baby marsmallows, de du Ida! man kan köpa det färdigt på burk som man bara blandar med varm mjölk. Sockerkick!

Nu ska jag på Honuka party med familjen ute på florida kust! Jag har inte en susning om hur det går till men jag har hört att man äter massa donuts:)
Och imorgon blir det Ikea!







Day 4 Goes to New York

Ja nu tycker ja allt att ja borde få en applåd! klockan är fem på morgonen här och ja är uppe för att kunna lägga upp bilder. nu när ingen annan är här har ja hela internet auran för mig själv:)
ENJOY!


 Så detta är vår campus buss! pritty darn coool!


New York härligheter!


Ja minns inte om jag har visat Molloy? ajja vi bor här i varje fall.
Campus är så jäkla stort! vi har räknat ut att vi bara är på en liten liten del av det och att det faktiskt är folk som pluggar här fast längre bort.. skolans byggnader och hela atmosfär är lite som Hagvard..


Någon viktig snubbes Hus.


Utsickten från Molloy! Granarna som är på rad till höger är uppraddade på vägen (en av alla vägar) ut till verkligheten


Och det är här inne vi lär oss "Do not shake the baby" och "Bowel Movement"


Någon som räknat ut vad Bowel movement är?:)
POPO!


Denna söta Welcom Basket fick jag av Beatrix Ava och Ellen!

Nu börar internet auran blekna igen så det får räcka med bilder. Nu ska ja snygga till mig för NEW YORK!
Yeah Here I Come!


God Morning Day 3!

God Morgon! klockan är nu 07:14 (hemma= 13:14) snart dags för frulle, karamellflingor och sockerkicks äpplen!
Här kommer lite bilder på vad jag fick igår från min härliga Greenwell familj!
En basket full med New York resan som vi ska göra på torsdag (så ja slipper betala den själv) en special tillägg så jag får åka upp i en sketahög byggnad, minns just nu inte vilken men de ska ja väll kunna ta reda på:) kepps, vattenflaska, presentkort, godis, skrivbok och annat mysigt!

Här går ja omkring i flanellskjorta och tycker de är kanonhärligt väder medans de som kommer från sydarfika har jacka på jacka på jacka för det är så sjuuukt kallt.. ja gillar vädret!

Jaha nu funkar de inte med bilder IGEN! men ja får gå upp inatt när ingen snor mina internet trådar eller va et nu är som svävar omkring...

XOXO Gossip Girl;)

Day Two: Bowel Movement and Molloy Hall


Det är här i Molloy Hall sov vi sover, skiter, försöker få internet att fungera och slåss om den enda av vår kontackter som kan ladda våra svenska elektronik leksaker (det är min laddare som funkar, tack pappa!)


Från vänster: Amandas karamellflingor med juice, och min rostmacka, äpple som smaka godis och vatten!

Och nu vill den inte ladda upp fler bilder, ska försöka senare så ska ni få se vad vi haft för diskussion idag på lektionen.. ledtråd, bowel movement... niiceee

RSS 2.0